We rely on cookies to understand how our customers use our website.

Бариерен гел против сраствания

Наличност: Налично
Само за търговци на едро с МИ, лечебни заведения, аптеки и дрогерии. Свържете се с нас за ексклузивна оферта. Срок на доставка: -


АБСОРБИРУЕМ БАРИЕРЕН АДХЕЗИВЕН ГЕЛ SUPRO®

предлага се във варианти от 1мл, 2мл, 3мл, 5мл, 10мл

ОБЛАСТ НА КЛИНИЧНО ПРИЛОЖЕНИЕ и ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ

SUPRO®Gel е прозрачен, течлив, разградим гел и неговата суровина е медицински клас натриев хиалуронат (хиалуронова киселина, хиалуронан). Той е наличен в стерилен вид в спринцовка с концентрация от 10 mg/ml.

SUPRO®Gel е адхезивен бариерен гел за превенция на пост-хирургични залепвания. Пост-хирургичните залепвания са сериозен проблем, който изисква спешно медицинско решение. Пост-хирургичните залепвания могат да причинят сериозни усложнения, като напр. обструкция на червата, женско безплодие и пост-хирургична болка. Червата и жлъчния мехур могат да бъдат повредени и е възможно да възникнат други заболявания при извършването на втора операция. Пациентите могат да изпитат сериозен дискомфорт по време на своя живот.

SUPRO®Gel се използва за редуциране или предотвратяване на пост-оперативни залепвания. Той може да се използва след обща хирургична операция, гинекологична операция на пелвиса, ортопедия и операция на гръбнака.

SUPRO®GEL може да се абсорбира изцяло от тялото в срок от 7-14 дни.

ФУНКЦИЯ, МЕХАНИЗЪМ и СТРУКТУА

1.       Физическа бариера: Той перфектно прилепва към повърхностната тъкан и към органа, като редуцира директния контакт между тях, за да създаде физическа бариера за прилепване. Той е инхибитор за кървене и просмукване.

2.       Възстановяване на тъкани: Редуциране на времето за постигане на възстановяване на увредените тъкани чрез стимулиране на растеж на клетката и разграничаване на увредените части. Предотвратява формирането на патологични залепвания, като допринася за лекуването на тъкани.

3.       Инхибиране на депозиране: Предотвратява формирането на залепвания преди да започне чрез инхибиране на седимента и движенията на фибробластните структури в зоната на раната, така че да предотврати сформирането на основната скелетна структура на залепване.

4.       Инхибиране на възпалителни гранулоцити: Инхибиране на отделянето на ензими, свободни радикали от възпалителни гранулоцити, които са вещества, които повишават щетите на тъкани и ефекта на залепване, отделян от увредени тъкани.

 

71588

медицински клас натриев хиалуронат (хиалуронова киселина, хиалуронан)

Подобни продукти