We rely on cookies to understand how our customers use our website.

DermaHelp - крем за бърза регенерация на тъканите

Наличност: Налично
Само за търговци на едро с МИ, лечебни заведения, аптеки и дрогерии. Свържете се с нас за ексклузивна оферта. Срок на доставка: -


15 мл - 28.80 лв

30 мл - 51.90 лв

150 мл - 144.00 лв

Купи онлайн от тук: ДермаХелп


Дермахелп / Dermahelp – крем за бърза регенерация на тъканите с коластра, Азиатска центела и колоидно сребро

Дермахелп / Dermahelp крем е иновативен продукт, синергия от внимателно подбрани въз основа на клинични проучвания естествени вещества. Прилага се за бързо регенериране на тъкани, засегнати от изгаряния, диабетни рани, декубитуси, ожулвания и следоперативни белези, както и в грижата за епидермиса при използване на цитостатици, наличие на акне и др.

Активни вещества: Биоактивна говежда коластра, колоидно сребро, Азиатска центела, алантоин, пантенол, витамин Е и масло от макадамия.

Показания: Синдром на диабетното стъпало, изгаряния, декубитус, язви (включително трофични язви на кожата, венозни и артериални язви), рани от залежаване, гъбични лезии, трудно заздравяващи или незаздравяващи хронични рани, белези, при грижа за епидермиса по време или след лечение с цитостатици, ожулвания, акне и др.

Приложение:

1. Пациенти без диабет/ рани /язви / в следоперативни състояния и т.н.

Общи мерки:

Пациентът следва препоръчан от лекар протокол за третиране на съществуващи заболявания, довели до наранявания, ако има такива (напр. антибиотици, противовъзпалителни лекарства и др.)

Локални мерки:

Раните се почистват ежедневно с физиологичен разтвор (физиологичен серум) или водороден пероксид; след много добро изсушаване нанесете крема на тънък слой върху цялата повърхност на раната, ако е необходимо, сложете и стерилна превръзка. В зависимост от количеството ексудат (възпалителен излив) или размера на гнойната рана, локално лечение трябва да се прилага 1 или 2 пъти на ден, ако е необходимо - и по-често.

2.Отворени рани при пациенти с диабет:

Общи мерки:

Пациентът следва препоръчан от лекар протокол за третиране на съществуващи заболявания, довели до наранявания, ако има такива (напр. антибиотици, противовъзпалителни лекарства и др.) Съгласно указанията има индикации за коригиране и подпомагане на метаболитния баланс, лечение на диабет, диабетна невропатия и диабетна артериопатия.

Локални мерки:

В зависимост от вида на раната (невропатична, артериопатична или от смесен произход), се прилагат терапевтични мерки в съответствие с насоките: методи за облекчаване на налягането, хирургично отстраняване на некротична тъкан и заобикалящ калус и др. След изсушаване кремът трябва да се нанесе на тънък слой върху цялата повърхност на раната и отгоре да се постави стерилна превръзка. В зависимост от количеството ексудат (възпалителен излив) или размера на гнойната рана, текущо лечение трябва да се прилага 1 или 2 пъти на ден, ако е необходимо - и по-често. За сухи рани без ексудат е достатъчно да се прилага крем Дермахелп / Dermahelp веднъж дневно, а при отделяне на течност за рани с умерен или висок ексудат се препоръчва приложение 2-3 пъти на ден.

3.Отворени, инфектирани рани:

Тези рани изискват от пациента по необходимост да се подложи на специфично лечение, включващо хирургично почистване, микробиологично изследване от кожа или рана, прием на общ или локален антибиотик. След отстраняване на инфекцията трябва да се следва протоколът на лечение, приложим за споменатите по-горе случаи.

Начин на употреба:

Преди да нанесете крема, подгответе кожата, като я измиете в хладка, течаща вода (температура около 37 ° C) с добавка на мек сапун. Не накисвайте дълго време. След измиване изсушете внимателно кожата без да търкате. След измиване и старателно изсушаване на кожата, като се наблегне особено на труднодостъпни места (напр. пространства между пръстите), нанесете тънък слой крем и внимателно потупайте или масажирайте. Използвайте поне 1-2 пъти на ден (сутрин и вечер) или по-често ако е необходимо.

Противопоказания: Да не се прилага върху лигавици. Избягвайте контакт с очите. Не използвайте, ако сте алергични към някоя от съставките на продукта.

Странични ефекти: Страничните ефекти не са неизвестни.

 

Допълнителни предпазни мерки: Продукт за външна употреба. Пазете далеч от деца.

 

Съхранение: Съхранявайте на хладно място (напр. В хладилник) при температура от 10 до 25° C. Забележка: не замразявайте продукта!

 

Предлага се в опаковки от 15 мл, 30 мл и 150 мл

419 488 71

619 71421841

719 748

54121381948


Aqua/Water, glyceryl stearate, Colostrum bovinum, cetearilic alcohol, caprylic triglyceride, panthenol, glycerin, tocopherol acetate (vitamin E), centella asiatica extract, macadamia ternifolia seed oil, Sodium Hyaluronate, collagen , allantoina, benzyl alcohol, clorophenesin, colloidal silver.

Подобни продукти