We rely on cookies to understand how our customers use our website.

ARTHRYS Regain (колагенови пептиди с ниско молекулно тегло, магнезий и вит.С) за вътреставно инжектиране след артроскопия

Наличност: Налично
Само за търговци на едро с МИ, лечебни заведения, аптеки и дрогерии. Свържете се с нас за ексклузивна оферта. Срок на доставка: -


REF: ATY-110 - ARTHRYS Regain 1 mg/ml - 10ml - предварително напълнена инжекция


ARTHRYS Regain 1 mg/ml - предварително напълнена спринцовка, съдържаща 10 ( ATY-110 ) ml LWP разтвор с концентрация 1 mg/ml;

 

 

ОПИСАНИЕ И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

Разтвор на хидролизирани колагенови пептиди с ниско молекулно тегло (LWPs) в предварително напълнена спринцовка за инфилтративно и инжекционно вътреставно, периартикуларно, мускулно, интрадермално и епително приложение.

 

СЪСТАВ

Колаген: Пептиди с ниско молекулно тегло (LWPs), получени от хидролизиран колаген от говежди произход.

Помощни вещества: Витамин С (стабилизирана аскорбинова киселина) и фосфатно буфериран физиологичен разтвор (PBS).

 

ПОКАЗАНИЯ

ARTHRYS Regain е медицинско изделие, предназначено за директно укрепване на извънклетъчната матрица на съединителната тъкан, която е естествено богата на колагенови влакна. Неговата формула се препоръчва и за подобряване на подвижността на ставите и за подобряване на симптомите на болка в ставите и околните съединителни структури (мускули, сухожилия, връзки, мениски), появили се вследствие на стареене, дегенерация, травма, претоварване и постурални дефекти. Може да се използва и след операция на ставите (менискектомия, реконструкция на връзки, възстановяване на ставния хрущял) с цел ускоряване на функционалното възстановяване и подобряване на постоперативния комфорт, както и за противодействие на физиологичното стареене и/или дегенерацията на съединителната и епителна тъкан.

 

НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ

Пептидите на ARTHRYS Regain произлизат от колагенов протеин, подложен на хидролитичен процес. Те могат директно да поддържат колагеновата матрица на съединителните и епителните тъкани, които са компрометирани поради стареене или увредени в резултат на дегенеративни и възпалителни патологии или травматични събития.

Механичното действие допринася за възстановяването на естествената структура и функционалността на съединителната и епителната тъкан, подобрявайки например подвижността на ставите, намалявайки симптомите на болка и възстановявайки еластичността на извънклетъчния матрикс.

 

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА И ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ТЕРАПЕВТИЧНИ ЛЕЧЕНИЯ

Извадете предварително напълнената спринцовка от стерилния плик. Отстранете капачката, свържете спринцовката ARTHRYS Regain със стерилна игла с подходящ калибър (20-30G, не е включена в опаковката) съобразно препоръчаното по-долу лечение и продължете с инжектирането на разтвора при асептични условия.


ARTHRYS Regain 1 mg/ml

Вътреставно инжектиране след артроскопия или ставен лаваж.

- Свържете здраво спринцовката Arthrys Regain (реф. ATY-110) към игла 20-22G, като завъртите леко. При асептични

условия, инжектирайте в ставата през артроскопски портал

- Препоръчително лечение: една инжекция след артроскопска хирургия.


Подобни продукти