We rely on cookies to understand how our customers use our website.

ВИЕНА МЕДТЕХ ЕООД е сертифицирана като вносител по MDR в платформата EUDAMED с No: BG-IM-000038374

ВИЕНА МЕДТЕХ ЕООД е компания с опит в бизнеса с медицински изделия, консумативи и козметика. Имаме способността да доставим всички медицински продукти, от които се нуждаете, и можем да гарантираме изключително разумни цени. Ние сме съсредоточени в хирургията, кардиологията, инвазивната кардиология, флебологията, онкологията, неврохирургията, ортопедията, грижата за рани и комфорта на кожата. Нашите специалисти имат повече от 15 години опит в сътрудничество и представителство на различни компании в областта на здравеопазването на българския пазар (регистрация на медицински изделия и консумативи, пускане на пазара на фармацевтични продукти и медицински изделия, производство на хранителни добавки под собствени марки). Внос/износ, търговия и маркетинг на медицински изделия.

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО:

ВИЕНА МЕДТЕХ ЕООД предлага на своите партньори - международни производители на медицински изделия, първокласно комплексно обслужване на българския пазар. Спестяваме ценно време и ресурси на медицинските компании, за да изградят присъствие в нашата страна.

Услугата включва:
- Регистрация на продуктите съгласно всички изисквания на местното законодателство;
- Внос и дистрибуция (Разрешение за търговия на едро с медицински изделия №: BG/WDA/0034 от 09.05.2018 г.);
- Маркетинг и комуникация към всички целеви групи в здравния сектор – лекари, фармацевти и пациенти.

ПАРТНЬОРСТВО:

Търсим сътрудничество с други дистрибуторски компании за продажба и покупка на медицински изделия от всички медицински групи.

619 714 218 41

77531 91

1729