We rely on cookies to understand how our customers use our website.

Олекотено полипропиленово платно за хения 28-48 гр./кв.м.

Наличност: Налично
С физически лица не работим. Само за търговци на едро с МИ, лечебни заведения, лекарски практики, аптеки и дрогерии. Свържете се с нас за ексклузивна оферта. Срок на доставка при наличност - от 3 до 5 работни дни, обикновено до 2 работни дни: .


Налични размери - 6 x 11 см; 10 x 15 cm


ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Мрежата за херния е трикотажно изделие, направено от полипропиленови монофиламенти. То е налично в различни размери. Използва се за подсилване на херния сак или херния канал като полипропиленова мрежа и с цел предоставяне на постоянно подсилване на възстановена херния. Това е дългосрочен имплант, който се поставя в човешкото тяло. Мрежата за херния е налична в три модела като плоска мрежа, мрежа с платно и плоска предварително оформена мрежа, в зависимост от областта на приложение и анатомичните особености на областта.

ПОКАЗАНИЯ

SUPRO Mesh се използва при лечението на ингвинални, феморални, умбиликални, скротумни и инцизионни хернии, както и за предоставяне на подсилване на възстановената херния. Тя може да се използва чрез отворена хирургия или лапаротомични похвати.

71588

 


Подобни продукти